Dr. Oetker Somlói galuska süteménypor 215 g

Dr. Oetker Somlói galuska süteménypor 215 g

1 599 Ft

Ajánlataink a termékre

 

Dr. Oetker Somlói galuska süteménypor 215 g

1 599 Ft
+ 1 999 Ft szállítási díj
Raktáron
irány a bolt »
cooponline.hu
Termékleírás
Allergiával kapcsolatos információk
  • Tojás: Tartalmazhat
  • Tej: Tartalmaz
  • Diófélék: Tartalmazhat
  • Búza: Tartalmaz
Tárolási típus
  • Típus: Szobahőmérsékletű
C somagolási típus
  • Típus: Doboz
Szabványosított márka
  • Márka: Dr. Oetker
Egység (specifikusan)
  • Egység (specifikus): Gramm
Méretek
  • Polcmagasság: 210
  • Polcszélesség: 145
  • Polcmélység: 50
Súly
    Bruttó tömeg: 300
Számszerű méret
    Számszerű méret: 215
Egység értékesítés
  • Magassá g: 210
  • Szélesség: 145
  • Mélység: 50
Terméknév felosztás
  • Funkcionális név: Süteménypor
  • Variáns: Somlói galuska
Memó < ul>
  • Dr. Oetker Kft. , 9241 Jánossomorja, Franck u. 38-40.
  • Minőségét megőrzi a zárófedélen jelzett hónap végéig. Száraz, hűvös helyen tartandó.
  • Dr. Oetker Kft. , 9241 Jánossomorja, Franck u. 38-40. Receptek, tippek, információkDr. Oetker MesterkonyhaTel. : 06-80-638-537 (OET-KER)www. oetker. hu
  • Ínycsiklandó receptek:Dr. Oetker sütnijó!
  • További hozzávalók:Tésztához:- 1 db tojás (M-es)- 25 ml vízCsokoládés krémpudingporhoz: - 400 ml hideg tejTejszínízű habporhoz: - 100 ml hideg tejAlsó és felső sütés: kb. 180°C (előmelegítve)Légkeveréses sütés: kb. 160°C (előmelegítve)Sütési idő: kb. 12-15 percKérjük vegye figyelembe a saját sütője tulajdonságait!Előkészítés:A papírformát az előírásnak megfelelően összehajtjuk. A sütőt előmelegítjük. Tészta elkészítése:A tasak tartalmát egy magas falú keverőtálba öntjük, hozzáadjuk a tojást és a vizet. Konyhai robotgéppel (habverő) kezdetben alacsony, majd kb. 3 percig a legmagasabb fokozaton sima állagú tésztává dolgozzuk. A tésztát a papír sütőformában egyenletesen elosztjuk, tetejét elsimítjuk, majd a sütő közepében elhelyezett rácsra tesszük, és a süteményt megsütjük. A nyers tészta fogyasztásra nem alkalmas, alapos hőkezelés szükséges!Sütés után a sütőformát tegyük egy süteményrácsra és hagyjuk hűlni a tésztát. Miután teljes kihűlt, egy kés segítségével körbevágjuk a süteményt, majd tetszőleges darabokra vágjuk. A darabok eltávolításához egy kés segítségével lazítsuk fel a sütemény alját. Tejszínízű hab:A kimért tejet egy magas falú keverőtálba öntjük, majd hozzáadjuk a habport. Konyhai robotgéppel (habverő) kezdetben alacsony, majd a legmagasabb fokozaton további kb. 3 perc alatt kemény habbá verjük. Csokoládés krémpuding:A tejet egy magas falú keverőtálba öntjük, majd hozzáadjuk a krémport. Kézi habverővel kb. 2 perc alatt csomómentesre keverjük. Somlói galuska összeállítása:A krémpudingot, a süteménydarabokat és a hab kb. felét 4 desszertes pohárban felváltva, rétegezve elosztjuk, végül a tetejét a maradék habbal díszítjük. Az elkészített somlói galuskát tálalásig a hűtőszekrényben tároljuk. Tipp:Tetszés szerint elkészíthetjük 50 g őrölt dióval és 30 g rumba áztatott mazsolával, amelyeket a rétegek közé szórhatunk.
  • Dr. Oetker Kft. , 9241 Jánossomorja, Franck u. 38-40.
  • Süteménypor Somlói galuska készítéshez
  • 9241 Jánossomorja, Franck u. 38-40. Receptek, tippek, információkDr. Oetker Mesterkonyha
  • A termékből 500 ml tej (1,5% zsírtartalmú), 1 tojás (M-es) és 25 ml víz hozzáadásával 4 adag készíthető. Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal).
  • Márka
    • Dr. Oetker
    Doboz tartalma
    • 100 g Süteménypor
    • 85 g Csokoládés krémpudingpor
    • 30 g Tejszínízű habpor
    • 1 db papír sütőforma
    Kiszerelés
    • 215
    Eg ység (szabadon)
    • g
    Összetevők
    • Cukor
    • Búzaliszt
    • Búzakemény ítő
    • Módosított keményítő
    • Glükózszirup
    • Zsírszegény kakaópor
    • Emulgeálószerek (zsírsavak mono- és digliceridjeinek ecetsavészterei - (zsírsavak mono- és digliceridjeinek tejsav-észterei, nátrium-foszfátok)
    • Pálmaolaj < /li>
    • 1,1% csokoládépor (cukor, kakaómassza, zsírszegény kakaópor, természetes aroma)
    • Térfogatnövelő szerek (difoszfátok, nátrium- karbonátok)
    • Stabilizátor (difoszfátok)
    • Sovány tejpor
    • Tejfehérje (tejcukrot tartalmaz)
    • Aroma (tejet tartalmaz)
    • Természetes aromák
    Telefonos elérhetőség
    • Tel. : 06-80-638-537 (OET-KER)
    Webcím
    • www. oetker. hu
    Cég neve
    • Dr. Oetker Kft.
    Tápanyagok
  • Energia:: 632 kJ
  • Zsír:: 3,4 g
  • amelyből telített zsírsavak:: 2,3 g
  • Szénhidrát:: 26 g
  • amelyből cukrok:: 15 g
  • Fehérje:: 3,7 g
  • Só:: 0,50 g
  • Számított tápanyagértékek
    • Energ ia (kJ): 0.0
    • Energia (kcal): 0.0
    • Zsír (g): 0.0
    • ebből telített zsírsavak (g): 0.0
    • Szénhidrát (g): 0.0
    • ebből cukor (g): 0.0
    • Fehérje (g): 0.0
    • Só (g): 0.0


    Galéria

    Vélemények
    Kérdezz felelek

    Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.