Szilas Pudingpor Vanília 40g (1006455)

Szilas Pudingpor Vanília 40g (1006455)

Ajánlataink a termékre

 

Szilas Pudingpor Vanília 40g (1006455)

Tavaszi vásár a Pepitán! Ne maradj le!

99 Ft
+ 1 990 Ft szállítási díj
Szállítás: max 3 nap
irány a bolt »
pepita.hu
Termékleírás
Összetevők: Kukoricakeményítő, Konyhasó, Aromák, Színezékek (riboflavin és karotin). Allergia: Búzalisztet is felhasználó üzemben készült. Tárolás: Száraz, hűvös helyen tartandó! Receptek: Pudingkészítés (4 személyre) Hozzávalók: 1 tasak pudingpor 5 dl tej 3 - 5 evőkanál cukor Elkészítés: Kevés hideg tejjel a pudingport és az ízlés szerint adagolt cukrot simára keverjük, majd a maradék hideg tejet hozzáöntve, folyamatos keverés közben felforraljuk. Az így elkészített pudingot hideg vízzel kiöblített poharakba vagy tálkákba öntjük. Miután kihűlt tejszínhabbal, gyümölccsel, csokoládé reszelékkel tálaljuk. Krémkészítés (4 személyre) Hozzávalók: 1 tasak pudingpor 6 dl tej 3 - 5 evőkanál cukor 1 db tojás Elkészítés: A pudingport, cukrot és a tojássárgáját kevés hideg tejjel csomómentesre keverjük. A maradék tejet felforraljuk és a tűzről levéve, a keveréket hozzáöntjük, majd állandó keverés mellett ismét felforraljuk. A felvert tojásfehérjét a forró krémhez keverjük. A poharakba töltött krémet lehűtve, díszítve tálaljuk. Összetevők: Kukoricakeményítő, Konyhasó, Aromák, Színezékek (riboflavin és karotin). Allergia: Búzalisztet is felhasználó üzemben készült. Tárolás: Száraz, hűvös helyen tartandó! Receptek: Pudingkészítés (4 személyre) Hozzávalók: 1 tasak pudingpor 5 dl tej 3 - 5 evőkanál cukor Elkészítés: Kevés hideg tejjel a pudingport és az ízlés szerint adagolt cukrot simára keverjük, majd a maradék hideg tejet hozzáöntve, folyamatos keverés közben felforraljuk. Az így elkészített pudingot hideg vízzel kiöblített poharakba vagy tálkákba öntjük. Miután kihűlt tejszínhabbal, gyümölccsel, csokoládé reszelékkel tálaljuk. Krémkészítés (4 személyre) Hozzávalók: 1 tasak pudingpor 6 dl tej 3 - 5 evőkanál cukor 1 db tojás Elkészítés: A pudingport, cukrot és a tojássárgáját kevés hideg tejjel csomómentesre keverjük. A maradék tejet felforraljuk és a tűzről levéve, a keveréket hozzáöntjük, majd állandó keverés mellett ismét felforraljuk. A felvert tojásfehérjét a forró krémhez keverjük. A poharakba töltött krémet lehűtve, díszítve tálaljuk.

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.